четвер, 18 квітня 2024 г.

Кличко назначил Валентина Осипова директором Департамента транспортной инфраструктуры КГГА

Кличко назначил Валентина Осипова директором Департамента транспортной инфраструктуры КГГА

Мэр Киева Виталий Кличко назначил заместителя директора КК “Киевавтодор” Валентина Осипова директором Департамента транспортной инфраструктуры Киевской горгосадминистрации (КГГА). К выполнению обязанностей на новой должности Валентин Осипов приступит с завтрашнего дня, 6 февраля. Ему назначен испытательный срок 2 месяца. Ранее Валентин Осипов выиграл конкурс на занятие этой должность. Примечательно, что недавно активисты проинформировали общественность, что данный чиновник проходит по уголовному делу в качестве обвиняемого в легализация преступных доходов.

Об этом KV стало известно из распоряжения столичного головы Виталия Кличко от 4 февраля 2020 года № 65. 

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“Назначить Осипова Валентина Александровича, по результатам конкурса, на должность директора Департамента транспортной инфраструктуры исполнительного органа Киевского городского совета (Киевской городской государственной администрации) с 6 февраль 2020 года с должностным окладом согласно штатному расписанию”, – говорится в документе.

Согласно распоряжению, Осипову установлен испытательный срок два месяца.

Согласно записям в трудовой книжке, у Валентина Осипова стаж госслужбы по состоянию на 6 февраля 2020 года составляет 3 месяца и 1 день.

Кроме того, новому главе департамента устанавливается надбавка за шестой ранг госслужащего в размере 500 гривен, как такому, которому был присвоен пятнадцатый ранг государственного служащего в соответствии с Законом Украины “О государственной службе” от 16 декабря 1993 № 3723-XII.

Отметим, должность замглавы КК “Киевавтодор” (*) по эксплуатационному содержанию, развитию и функционированию улично-дорожной сети Валентин Осипов занимал с 29 марта 2015 года.

В конце декабря 2019 года KV сообщала, что стал известен победитель конкурса на занятие вакантной должности директора Департамента транспортной инфраструктуры КГГА. Им стал Валентин Осипов , занимающий должность замдиректора КК “Киевавтодор”.

Также общественные активисты сообщили, что Валентин Осипов проходит в качестве обвиняемого по уголовному делу 757/11706/19-к по статье “Легализация (отмывание) доходов, полученных преступным путем”, которое рассматривает Печерский районный суд города Киева.

Читайте: Конкурс на занятие должности директора Департамента транспортной инфраструктуры КГГА выиграл замдиректора “Киевавтодора” Валентин Осипов

Напомним, 31 октября 2019 года Киевский городской голова Виталий Кличко уволил директора Департамента транспортной инфраструктуры КГГА Ивана Федорова, который был назначен на эту должность по результатам конкурса менее чем за три месяца до того. Исполняющим обязанности главы департамента был назначен Иван Шпилевой. На должность главы Департамента транспортной инфраструктуры также претендовал глава КК “Киевавтодор” Александр Густелев.

Читайте: КГГА объявила конкурс на занятие должности директора Департамента транспортной инфраструктуры

Отметим, с 20 сентября 2019 года курировать транспортную сферу в столице поручено первому замглавы КГГА Николаю Поворознику.

* КК “Київавтодор”

Фото: Чесно.Київ

КиевVласть

Сергей Албул

Теги: новости киева, виталий кличко, киевавтодор, департамент транспортной инфраструктуры, валентин осипов, иван федоров, директор департамента, победитель конкурса

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.