субота, 20 квітня 2024 г.

Хит-парад видеоновостей от КиевVласти, 1-7 ноября 2019 года (видеодайджест)

Хит-парад видеоновостей от КиевVласти, 1-7 ноября 2019 года (видеодайджест)

В хит-параде видеоновостей КиевVласть уходящей недели лидирует сюжет из Чернобыля (Киевская обл.), где в этом году уже побывало 107 тыс. туристов, что объясняется упрощением процедуры оформления пропуска и ажиотажем после выхода одноименного сериала. На втором месте – сюжет из Киева, где корреспондент КиевVласть провел уличный опрос, чтобы узнать у прохожих, какое историческое событие произошло 7 ноября 1917 года. И на третьем – снова сюжет из столицы, где в Святошинском районе Киева произошла ссора между соседями, в результате которой один из жильцов дважды выстрелил в ногу соседу. Эти и другие сюжеты – в хит-параде видеоновостей от КиевVласть за эту неделю.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

За прошедшую неделю самыми популярными на Youtube-канале КиевVласть стали следующие сюжеты.

1. С начала года в Чернобыльской зоне отчуждения побывало 107 тыс. туристов сообщили в Госагентстве по управлению зоной отчуждения (*). Рост интереса туристов к Чернобылю объясняется упрощением процедуры оформления пропуска и ажиотажем после выхода одноименного сериала.

2. 7 ноября 2019 года, исполняется 102-летие со дня Октябрьского переворота или Великой Октябрьской революции. В этот день в 1917 году в Петрограде, тогдашней столице Российской империи, в состав которой входила и Украина, произошел большевистский вооруженный переворот, приведший к свержению Временного правительства и провозглашению, так называемой Советской власти, которая просуществовала более семидесяти лет. Накануне 7 ноября корреспондент КиевVласть провел уличный опрос, чтобы узнать у прохожих, какое историческое событие произошло 7 ноября 1917 года.

3. 6 ноября на ул. Чаадаева в Святошинском районе Киева произошла ссора между соседями. В результате конфликта один из жильцов дважды выстрелил в ногу соседу. Пострадавший госпитализирован, стрелок задержан правоохранителями.

4. Журналисты “Київ ТБ” провели эксперимент и беспрепятственно проникли в три столичные школы в двух районах столицы. Камеры видеонаблюдения и вахтеры на входе не помешали свободно войти в учебные заведения, включая помещения, где учатся младшеклассники.

5. 28 октября 2019 года на заседании исполкома Бориспольского горсовета первый заместитель городского головы Николай Корнийчук сообщил, что строительство медамбулатории в микрорайоне Развилка в Борисполе в очередной раз отложено из-за жалобы, направленной в Антимонопольный комитет строительной компанией “Одеон” (**). Антимонопольщики признали участие в тендере компании “БК Киевградосервис” (***) незаконным и теперь Бориспольский горсовет должен будет выбрать другого исполнителя работ.

Читайте и смотрите: Хит-парад видеоновостей от КиевVласти, 25-31 октября 2019 года (видеодайджест)

Рейтинг видеоновостей составляется на основании количества просмотров сюжетов на Youtube-канале КиевVласть за определенный период.

* ДАЗВ (код ЄДРПОУ: 37536183)

** ТОВ "БК "ОДЕОН" (код ЄДРПОУ: 41251280)

*** ТОВ "БК КИЇВГРАДОСЕРВІС" (код ЄДРПОУ: 40380218)

Фото: Корреспондент.net

КиевVласть

 

Игорь Константинов

Теги: новости киева, новости киевщины, святошинский район, хит-парад, антимонопольный комитет, бориспольский горсовет, чернобыльская зона отчуждения, николай корнийчук, госагентство по управлению зоной отчуждения, улица чаадаева

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.