п'ятниця, 19 квітня 2024 г.

Дубінський пропонує оперативно створити в Українці пілотний проект “Поліцейський офіцер громади”

Дубінський пропонує оперативно створити в Українці пілотний проект “Поліцейський офіцер громади”

Голова Київської обласної організації “Слуги Народу”, народний депутат Олександр Дубінський (на фото) пропонує керівнику Нацполіції Київщини Андрію Нєбитову оперативно створити в м. Українка пілотний проект “Поліцейський офіцер громади”. На думку народного депутата, це допоможе запобігти кримінальним історіям на вулицях міста. Але головне – позбутись кримінальних елементів, які чудово себе почувають в місцевій владі Українки та на її комунальних підприємствах.

Про це KV стало відомо з повідомлення офіційного сайту Київського обласного виборчого штабу політичної партії “Слуга Народу”.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“Відкрито кримінальне провадження за фактом масштабної перестрілки, що відбулася 2 вересня в м. Українка Київської області посеред дня в ресторані De Boshce. На момент інциденту в ресторані було багато людей, у тому числі діти та жінки. Поруч із рестораном розташовані пляж та дитячий майданчик. Усі присутні опинилися в ситуації реальної загрози життю та здоров’ю. З боку обласної організації партії “Слуга Народу” прийняті всі необхідні правові зусилля для прискорення кримінального розслідування”, – повідомляє сайт штабу Київщини..

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Також наголошується, що голова Київської обласної організації “Слуги Народу”, народний депутат Олександр Дубінський (94 округ) подав офіційне депутатське звернення на ім’я начальника Головного управління Національної поліції в Київській області Андрія Нєбитова щодо кримінального свавілля в м. Українка та запропонував йому оперативно запустити в Українці пілотний проект “Поліцейський офіцер громади”, що має сприяти створенню безпечного середовища на території громади.

Також депутат звернув увагу на те, що однією з найбільших проблем міста є укорінення представників “місцевих бандформувань, “смотрящих” та інших кримінальних елементів” в органах місцевого самоврядування та комунальних підприємствах, коли низка представників керівництва міста є фігурантами кримінальних проваджень. Саме така ситуація, на думку Олександра Дубінського, є причиною кримінального свавілля в місті, пише офіційний сайт. 

“Позиція Олександра Дубінського та всієї команди “Слуги Народу” на Київщині полягає в тому, що область має бути очищена від криміналу. Це невід’ємна складова для розбудови та розвитку регіону. Зараз ми добились відкриття кримінального провадження та контролюємо хід розслідування. Ми, як політична сила, яка є представником громадськості, будемо вимагати прискорення розслідування та покарання всіх причетних до створення небезпеки життю і здоров’ю громадян. Захист нашої громади та мешканців м. Українка – найважливіший пріоритет для нас. Ми активно боремося з кримінальним впливом у Київській області. Це є стратегічно важливим напрямом для безпеки та процвітання громад”, – наголошується в повідомленні.

Як відомо, на місцевих виборах 25 жовтня команду “Слуги Народу” на Київщині президент України Володимир Зеленський довірив очолити народному депутатові Олександру Дубінському.

Фото: надано прес-службою Олександра Дубінського

КиевVласть

Олексій Алтинов

Теги: новости киевской области, полиция, мнение, местные выборы 2020, народный депутат, александр дубинский, украинка, андрей небытов, 94 округ, киевская областная организация слуги народа

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій