четвер, 25 квітня 2024 г.

Депутат Киевсовета Владислав Турец нахамил журналисту

Депутат Киевсовета Владислав Турец нахамил журналисту

Перед сегодняшним заседанием Киевсовета депутат из фракции "Удар-Солидарности" Владислав Турец заявил, что журналист Дмитрий Кукса "никто и звать никак", а потому должен уступать место в лифте депутату.

Об этом KV стало известно из публикации “44.ua”.  

"Мы ждали лифт, которых всего 2… Когда мы первыми зашли, за нами заходит этот депутат Владислав Турец (на фото) от "Удара". Когда он увидел мое удостоверение, сказал, что журналисты будут ждать, а ехать будут депутаты. Он отказался повторить это на камеру, заявив, что я никто и звать меня никак", - рассказал журналист Дмитрий Кукса.

Сопредседатель фракции “УДАР-Солидарность” Андрей Странников объяснил инцидент необходимостью депутата вовремя прибыть на сессию.

"Если был такой случай, то мы будем разбираться внутри фракции...Иногда бывает так, что людей много, а лифтов мало. Возможно, у кого-то сдают нервы, так как мы пытаемся держать фракционную дисциплину, чтобы депутаты были на своих рабочих местах вовремя. Я прошу прощения, если кого-то этим обидели, мы разберемся внутри фракции", - заявил Странников.

"Такой ответственный день, сегодня сессия. Я спешил на работу, очень хотелось донести достижения руководству города. Я хочу извиниться за ситуацию, которая произошла", - в свою очередь заявил депутат Владислав Турец.

Депутата заставил объясниться Виталий Кличко, которому во время подхода к прессе задали вопрос о неэтичном поведении политического соратника.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Facebook 

Напомним, что Владимир Турец в недавнем времени был помощником нардепа Владимира Арьева. Его фамилия фигурировала в числе кандидатов на должность главы Оболонской РГА. Но этот пост достался Николаю Тихонову, назначение которого пролоббировали нардепы Александр Бригинец и Леонид Емец. Отец Владислава - украинский певец, народный артист Украины Владимир Турец.

КиевVласть

Кристина Шевченко

Теги: журналист, хамство, кукса, турец

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.