вівторок, 19 березня 2024 г.

Бориспільська райлікарня закупила 12 моніторів для контролю стану хворих

Бориспільська райлікарня закупила 12 моніторів для контролю стану хворих

Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування до 15 травня повинна отримати 12 моніторів пацієнта, призначених для контролю стану тяжкохворих або оперованих людей. Обладнання вартістю 720 тисяч гривень замовили в рамках заходів по протидії та боротьбі з коронавірусом. Поставити монітори повинно столичне ООО "АМТ-Україна".

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro, 30 березня 2020 року комунальне некомерційне підприємство "Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" (*) уклало договір з ТОВ "АМТ-Україна" (*) на поставку 12 моніторів пацієнта моделі 9000D (прилад для постійного контролю параметрів життєдіяльності тяжкохворих або оперованих пацієнтів – KV). Ціна договору склала 720 тис. гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

За умовами договору, "АМТ-Україна" повинно поставити обладнання до 15 травня 2020 року безпосередньо у лікарню за адресою: місто Бориспіль, вулиця, Котляревського, 1.

Закупівля була проведена без відкритих торгів. В системі ProZorro лише опублікований звіт про укладення договору. Тендер позначений відміткою COVID-19. Це означає, що вони проведені для боротьби та запобігання поширенню коронавируса.

Читайте: В Бориспольской больнице перепрофилируют неврологическое отделение в инфекционное (видео)

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ "АМТ-Україна" існує з 2015 року, зареєстровано в Києві. Засновники – Сергій Мар'ян (99%) (директор) і Тетяна Мар'ян (1%). Основний вид діяльності – неспеціалізована оптова торгівля. Статутний капітал складає 1,81 млн гривень.

За результатами участі в публічних закупівлях ТОВ "АМТ-Україна" уклало 27 договорів на загальну суму 4,9 млн гривень (з урахуванням нинішнього). Найбільші замовники підприємства – Департамент охорони здоров'я Київської обласної державної адміністрації (КОДА), який віддав підприємству підрядів на 1,8 млн гривень, і КНП "Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування", яке віддало підрядів 1,6 млн гривень (дані Zакупівлі).

Раніше KV повідомляла, що 23 березня 2020 року Центр первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД) Борисполя закупив 2 тисячі тест-стрічок для визначення антитіл до SARS-CoV-2 COVID-19. Замовлення коштує 1,26 млн гривень. Ціна однієї тест-стрічки становить 630 гривень. Поставку повинні зробити у амбулаторію №1 на вул. Лютневу, 12.

Читайте: Центр первинної меддопомоги Борисполя закупив 2 тисячі тест-стрічок для визначення антитіл до коронавірусу

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я визначило перелік опорних лікарень для госпіталізації пацієнтів з коронавирусною інфекцією. У Київській області приймати хворих з COVID-19 готові дев'ять обласних і районних лікарень, що розташовані у Білій Церкві, Броварах, Васильківському, Яготинському і Києво-Святошинському районах.

Читайте: На Киевщине определили 9 опорных больниц для лечения больных COVID-19

На сьогодні опорні лікарні Київщини, що стануть в авангарді боротьби з пандемією COVID-19, обладнані 204 апаратами для вентиляції легень. Ще 46 апаратів з’являться тут найближчим часом.

КНП "Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" керує Олександр Щур. 

* КНП "Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" (код ЄДРПОУ: 01994132)

** ТОВ “АМТ-Україна” (код ЄДРПОУ: 39630028)

Фото: Погляд

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, коронавирус, закупки, COVID-19, ООО, здравоохранение, закупівлі, тов, кнп, кнп, охорона здоров’я, бориспольская многопрофильная больница интенсивного лечения, бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування, монітор пацієнта, амт-україна, монитор пациента, амт-украина

вівторок, 19 березня 2024 г.
09:01
Протягом минулої доби відбулося 61 бойове зіткнення, - Генштаб ЗСУ
понеділок, 18 березня 2024 г.
20:45
У столиці цього тижня заплановані продуктові сільськогосподарські ярмарки (локації)
20:34
Кличко попросив журналістів Bihus.info передати правоохоронцям інформацію щодо розслідування по заробіткам оточення Брагінського на контрактах з “Київським метрополітеном"
20:23
На Новопавлівському напрямку ворог, за підтримки авіації, 21 разів намагався прорвати оборону, - Генштаб ЗСУ
20:02
В Ірпені відкрили денний центр підтримки дітей та сімей
19:43
Зеленський зустрівся із членом Сенату Конгресу США Гремом
19:22
“Муніципальна Охорона” провели навчання з відпрацювання дій у разі позаштатної ситуації в столичних закладах освіти
19:05
Ірпінь відвідали представники міжнародної організації ЮНІДО
18:46
9 років тюрми отримав самопроголошений голова Димерської тергромади, який співпрацював з окупантами
18:26
На озері Богатирському було виявлено перевищення норми нафтопродуктів у 3,6 рази, - “Плесо”
18:03
На Київщині пройде лекція-презентація “Історія дайвінгу у Світі та Україні”
17:46
Чеська залізниця запускає новий поїзд до України
17:27
Столичні правоохоронці повідомили про підозру організаторам черговой схеми незаконного виїзду за кордон (фото)
17:05
У Києві спростять порядок встановлення меморіальних дощок
16:45
У Деснянському районі п’яний водій вчинив потрійну ДТП, постраждали двоє водіїв
16:25
Міноборони у лютому заблокувало постачання 264 т неякісних продуктів до військових частин
Календар подій