п'ятниця, 19 квітня 2024 г.

Білоцерківська “Свобода” вимагає від мера ветувати рішення про відсторонення секретаря міськради

Білоцерківська “Свобода” вимагає від мера ветувати рішення про відсторонення секретаря міськради

Не дивлячись на рішення Окружного адмінсуду Києва, яким скасоване рішення міськради Білої Церкви про припинення повноважень Вадима Кошеля (“ВО “Свобода”) на посаді секретаря, 30 липня депутати знов прийняли рішення про його відсторонення. Міська партійна організація вже надіслала очільнику міста вимогу про ветування цього рішення.

Як стало відомо KV, 30 липня 2020 року під час 100-го пленарного засідання Білоцерківської міської ради частина депутатів з голосу внесла та проголосувала проект рішення депутата БМР Олександра Ореховського (фракція “Білоцерківська міська організація Політичної партії “Партія економічного відродження України”) “Про дострокове припинення повноважень секретаря Білоцерківської міської ради”, згідно якого припиняються повноваження секретаря міськради Вадима Кошеля (фракція ВО “Свобода”).

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Як заявив сам Кошель на своїй сторінці у Фейсбук, незважаючи на рішення суду про відновлення його на посаді, депутати міської ради продовжують намагатися відсторонити його від виконання обов’язків секретаря.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

"Нехтуючи рішенням суду, вони знову "відсторонили" мене з посади. Чергове незаконне "рішення" міської ради, винесене групою депутатів, прийняте з усіма можливими порушеннями законодавства та регламенту міської ради. Ми, націоналісти, вміємо працювати як у підпіллі, так і на посадах. "Свобода" ніколи не здається! Боротьба триває. Правда на нашому боці", – заявив Вадим Кошель.

“Білоцерківська міська організація ВО "Свобода" виступає категорично проти прийняття завідомо незаконних рішень та вимагає від міського голови ветувати дане рішення та негайно поновити Вадима Кошеля на посаді секретаря міської ради”, – відзначає у фейсбук-публікації міська партійна ланка “Свободи”.


“Відтак, маємо цікаву ситуацію, Біла Церква має 2 секретаря і громада міста виплачуватиме зарплату обом посадовцям. Тепер перед міським головою лягає непросте рішення. Маючи на руках рішення суду, підписати рішення про звільнення секретаря, цим само наразивши себе на кримінальну відповідальність, а з іншого боку депутатський корпус, який не бажає бачити Кошеля секретарем”, – додають у фейсбук-групі “Біла Церква політична”.


Нагадаємо, Кошеля обрали секретарем Білоцерківської міської ради в листопаді 2017 року – майже три роки тому. Його кандидатуру підтримали всі учасники таємного голосування.

Рішенням №4620-83-VII від 15 листопада 2019 року “Про дострокове припинення повноважень та звільнення секретаря Білоцерківської міської ради” депутати Білоцерківської міської ради звільнили Кошеля з посади секретаря. Рішенням №4761-85-VII від 6 грудня 2019 року на дану посаду було призначено Василя Савчука. 

23 липня 2020 року стало відомо рішення Київського окружного адмінсуду щодо дострокового припинення повноважень та звільнення Кошеля. Суд задовольнив позов Кошеля, визнав протиправним та скасував рішення міськради про його звільнення та постановив поновити свободівця на посаді.

Читайте: Секретарем Белоцерковского горсовета избран свободовец Кошель

Фото: “Свобода” Біла Церква

КиевVласть

Владислав Григор’єв

Теги: новости киевской области, позиция, депутат, киевская область, горсовет, во свобода, дикий, сессия горсовета, вадим кошель белая церковь

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій